tarmo piennarmurskain

Tarmo piennarmurskain – Eri mallien vertailu 2024

Artikkeli sisältää mainoslinkejä (merkitty *)

Tarmo piennarmurskain on tehokas työkalu maa- ja metsätalouden sekä viherrakentamisen alalla. Murskain traktoriin on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan korkealaatuista murskausta. Tarmo piennarmurskaimet ovat tunnettuja niiden monipuolisuudesta, tehokkuudesta ja helppokäyttöisyydestä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan monenlaisiin töihin.

Piennarmurskaimen käyttökohteet ovat moninaiset. Niitä käytetään yleisesti tienvarsien, ojien, peltojen reunojen ja muiden vaikeapääsyisten alueiden raivaamiseen. Nämä koneet kykenevät murskaamaan erilaisia kasvillisuustyyppejä, kuten heinää, pensaita ja pieniä puita, mikä tekee niistä erittäin hyödyllisiä maataloudessa ja viherrakentamisessa. Piennarmurskaimen avulla voidaan ylläpitää maisemaa, ehkäistä pensastumista ja parantaa alueen esteettisyyttä.

Tarmo piennarmurskaimen rakenne ja ominaisuudet ovat huolellisesti suunniteltuja. Sen terät on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa pitkän käyttöiän ja tehokkaan murskaustoiminnan. Lisäksi koneen rakenne on suunniteltu niin, että se pystyy käsittelemään suuria määriä kasvillisuutta nopeasti ja tehokkaasti. Tämä nopeuttaa työskentelyä ja vähentää työn fyysistä rasitusta.

Koneen käyttöönotto ja huolto ovat myös tärkeitä seikkoja. Tarmo piennarmurskaimet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niiden huoltaminen on yksinkertaista. Säännöllinen huolto ja terien tarkastus varmistavat, että kone toimii moitteettomasti ja turvallisesti. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita koneen käytössä ja huollossa, jotta sen käyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä.


Tarmo piennarmurskain PM220 – 4940 €

Tarmon piennarmurskain PM220 on erinomainen valinta monipuolista ja tehokasta murskausta vaativiin tehtäviin. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän murskaimen suurille ja vaativille alueille. Tämä murskain tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden, joka on välttämätöntä tehokkaaseen työskentelyyn erilaisissa ympäristöissä.

Työleveys ja korkeussäätö: Tarmon PM220 mallissa on 220 cm työleveys, mikä tekee siitä ihanteellisen suurten alueiden tehokkaaseen käsittelyyn. Korkeussäätö 160 mm takarullalla ja sivusuksilla mahdollistaa tarkan ja yhtenäisen leikkuutuloksen erilaisilla korkeuksilla, mikä on tärkeää etenkin epätasaisilla maastoilla työskenneltäessä.

Ulottuvuus ja kiinnitys: Murskaimen ulottuvuus traktorin keskilinjalta on vaikuttavat 300 cm, mikä mahdollistaa laajempien alueiden kattamisen ja saavuttaa vaikeasti tavoitettavat paikat. Se kiinnitetään traktoriin 3-piste CAT2 -liitännällä, mikä tekee siitä yhteensopivan useiden eri traktorimallien kanssa.


Tarmo Piennarmurskain PM180 – 4580 €

Piennarmurskain Tarmo PM180 on erittäin tehokas ja luotettava työväline, joka on suunniteltu erityisesti maatalouden ja viherrakentamisen tarpeisiin. Sen keltainen väri tekee siitä näkyvän ja erottuvan, ja 1,8 metrin työleveys mahdollistaa laajan alueen tehokkaan käsittelyn. Tämän piennarmurskaimen korkeussäätö on toteutettu 160 mm takarullalla ja sivusuksilla, mikä tarjoaa lisäjoustavuutta erilaisiin maasto-olosuhteisiin.

Koneen ulottuvuus traktorin keskilinjalta on 240 cm, mikä mahdollistaa vaivattoman ulottuvuuden työskenneltävälle alueelle. Se kiinnitetään traktoriin 3-piste CAT2 -liitännällä, ja sen leikkuupään kääntömahdollisuudet – alas 60° ja ylös 90° – lisäävät sen monipuolisuutta ja käyttömahdollisuuksia.

Tarmo PM180 on varustettu 16 kappaleella 40 x 140 x 16,5 mm kokoisia vasarateriä. Nämä terät, yhdessä vastaterän kanssa, takaavat erinomaisen murskaustuloksen. Turvallisuutta on lisätty koneen edessä olevalla teräsketjulla tai kumiläpällä ja takana olevalla kumiläpällä roiskeenestona. Laite käyttää kolmea SPB-profiilin (17 mm) hihnaa voimansiirrossa, ja kulmavaihde on varustettu vapaakytkimellä. Suositeltu öljy kulmavaihteelle on SAE90W, ja sen tilavuus on noin 1,2 litraa.

Tämän piennarmurskaimen paino on 658 kg, ja sen tehontarve vaihtelee 55-85 hevosvoiman välillä. Pakettiin sisältyy nivelakseli pulttikytkimellä, joka helpottaa asennusta ja käyttöä. Tärkeä huomio on, että kulmavaihteeseen tulee lisätä öljyä ennen käyttöä, jotta laite toimii optimaalisesti ja turvallisesti.


Tarmo Piennarmurskain PM245 – 5489 €

Toinen malli, Piennarmurskain Tarmo PM245, on suurempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Sen työleveys on 2,4 metriä, mikä mahdollistaa suurempien alueiden nopean käsittelyn. Koneen ulottuvuus traktorin keskilinjalta on 330 cm, tarjoten vielä laajemman toimintasäteen. Tässä mallissa on käytetty 24 vasaraterää, jotka ovat samankokoisia kuin PM180-mallissa. Koneen edessä olevat metalliläpät estävät roiskeita, ja takana on avattava huoltoluukku, joka helpottaa huolto- ja korjaustöitä.

PM245-mallissa on viisi B-profiilin (17 mm) hihnaa ja sama kulmavaihde vapaakytkimellä. Tehontarve tälle mallille on suurempi, 80 – 120 hevosvoimaa, ja sen paino on 920 kg. Kuten PM180-mallissa, myös tässä mallissa nivelakseli sisältyy toimitukseen.

Molemmat Tarmo piennarmurskaimet ovat erinomaisia valintoja maan- ja metsätalouden sekä viherrakentamisen tarpeisiin. Ne tarjoavat tehokkuutta, monipuolisuutta ja turvallisuutta työskentelyyn, olipa kyseessä sitten pienempi tai suurempi alue.


Murskain traktoriin – Mallien vertailu ja oleelliset erot

Tarmo piennarmurskaimet, PM180 ja PM245, ovat tehokkaita ja monipuolisia työkaluja maan- ja metsätalouden sekä viherrakentamisen alueilla. Molemmat mallit on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan korkealaatuista murskausta.

Alla oleva taulukko tiivistää molempien mallien keskeiset ominaisuudet:

OminaisuusTarmo PM180Tarmo PM245
VäriKeltainenKeltainen
Työleveys1,8 m2,4 m
Paino658 kg920 kg
Tehontarve55-85 hv80-120 hv
Vasaraterien lukumäärä16 kpl24 kpl
Ulottuvuus240 cm330 cm
Kiinnitys3-piste CAT23-piste CAT2
Leikkuupään kääntöalas 60°, ylös 90°alas 65°, ylös 90°

PM180-malli on kompaktimpi, painoltaan 658 kg, ja se on suunnattu keskikokoisten työmaiden tarpeisiin. Sen työleveys on 1,8 metriä ja se vaatii 55-85 hevosvoiman tehon. Koneen ulottuvuus traktorin keskilinjalta on 240 cm, ja siinä on 16 vasaraterää, jotka varmistavat tehokkaan murskaustuloksen.

PM245-malli on suurempi ja tehokkaampi, painoltaan 920 kg. Tämän mallin työleveys on 2,4 metriä, ja se vaatii suuremman tehon, 80-120 hevosvoimaa. Ulottuvuus traktorin keskilinjalta on suurempi, 330 cm, ja se on varustettu 24 vasaraterällä.

Molempien mallien yhteiset piirteet ovat korkealaatuinen rakenne, tehokkaat vasaraterät ja vastaterä, kulmavaihde vapaakytkimellä ja nivelakseli, joka sisältyy toimitukseen. Turvallisuutta lisäävät koneen edessä ja takana olevat roiskeenestoläpät.

Molemmat mallit ovat erinomaisia vaihtoehtoja eri kokoisille työmaille, tarjoten luotettavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Valinnassa on tärkeää ottaa huomioon työmaan koko ja vaatimukset, jotta valitaan sopivin malli tarpeiden mukaan.


Tarmo piennarmurskain kokemuksia

Tarmo piennarmurskaimista on saatu monenlaisia kokemuksia. Monet käyttäjät arvostavat sen hinta-laatusuhdetta ja soveltuvuutta erilaisiin maastoihin ja traktoreihin. Tarmo piennarmurskain on suosittu valinta pientilallisten ja metsänomistajien keskuudessa sen kohtuullisen hinnan ja käyttövarmuuden vuoksi. Useimmat mallit, kuten PM180, PM220 ja PM245, ovat saaneet kiitosta tehokkuudestaan ja monipuolisuudestaan erilaisissa maanhoitotöissä​ (Masinistit)​​ .

Käyttäjien kokemukset ovat yleisesti ottaen positiivisia, mutta joitakin huomioita on myös esitetty. Esimerkiksi yksi käyttäjä totesi, että laite ei ollut täysin sopiva hänen tarpeisiinsa, vaikka se toimikin hyvin pellon pientareiden ja mansikkapenkkojen jyrsinnässä​ (Masinistit)​. Toisaalta toinen käyttäjä mainitsi, että laite toimi hyvin tienvarsien ja peltojen puhdistuksessa, mutta varoitti kovista iskuista, jotka saattavat vahingoittaa roottoria​ (Masinistit)​.

Erityisesti Tarmo piennarmurskaimien vasaraterät ja niiden säädettävyys ovat saaneet kehuja, koska ne mahdollistavat tarkan leikkuun ja tehokkaan työskentelyn erilaisilla maastoilla ja kasvillisuuksilla​​. Käytön helppous ja alhainen tehontarve tekevät näistä laitteista sopivia myös pienemmille traktoreille​ (Virtasenkauppa verkkokauppa)​.

Kokonaisuudessaan Tarmo piennarmurskain vaikuttaa olevan hyvä valinta peruskäyttöön, mutta on tärkeää arvioida omat tarpeet ja käyttöolosuhteet ennen ostopäätöstä.


Yleiset kysymykset Tarmo piennarmurskaimista

Mikä on Tarmo piennarmurskaimen käyttötarkoitus?

Tarmo piennarmurskain on tehokas työkalu, jota käytetään maan- ja metsätaloudessa sekä viherrakentamisessa. Sen avulla voidaan raivata tienvarsia, ojia, peltojen reunoja ja muita vaikeapääsyisiä alueita. Murskain pystyy käsittelemään erilaisia kasvillisuustyyppejä, kuten heinää, pensaita ja pieniä puita.

Millaisia ovat Tarmo piennarmurskainten keskeiset ominaisuudet?

Tarmo piennarmurskaimet on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan korkealaatuista murskausta. Niissä on korkealaatuisesta teräksestä valmistetut terät, ja niiden rakenne mahdollistaa suurten kasvillisuusmäärien nopean ja tehokkaan käsittelyn. Lisäksi ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja niiden huolto on yksinkertaista.

Miten Tarmo PM220, PM180 ja PM245 -mallit eroavat toisistaan?

PM220-malli on suunnattu suurille ja vaativille alueille, ja siinä on 220 cm työleveys. PM180-malli on tehokas 180 cm työleveydellä, sopien keskikokoisille työmaille. PM245 on suurin malli 240 cm työleveydellään, ja se on suunniteltu nopeaan käsittelyyn suurilla alueilla. Eri mallit eroavat toisistaan myös painossa, tehontarpeessa ja vasaraterien määrässä.

Minkälaisia turvatoimia Tarmo piennarmurskaimissa on?

Tarmo piennarmurskaimissa on useita turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten teräsketjut tai kumiläpät roiskeiden estämiseksi sekä kulmavaihde vapaakytkimellä. Lisäksi koneiden etu- ja takaosassa on roiskeenestoläpät. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita koneen käytössä ja huollossa turvallisuuden varmistamiseksi.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *