silhouette of man riding tractor

Traktorin trukkipiikit: Trukkipiikit traktorin etukuormaajaan lisävarusteena maatalouteen

Sisältää mainoslinkkejä *

Traktorin trukkipiikit ovat yksi niistä lisävarusteista, jotka tuovat traktorin käyttöön uuden ulottuvuuden. Ne ovat erinomainen apu raskaiden ja suurikokoisten kuormien käsittelyssä, olipa kyseessä sitten maatalous, rakennustyömaat tai teollisuuden tarpeet. Trukkipiikkien avulla traktori muuttuu monikäyttöiseksi työkoneeksi, joka kykenee suorittamaan monia eri tehtäviä tehokkaasti ja turvallisesti.

Kuvissa Trukkipiikit traktorin 3-piste nostolaitteeseen

Miksi valita trukkipiikit traktorin etukuormaajaan?

 1. Monipuolisuus: Trukkipiikeillä varustettu traktori voi suorittaa monenlaisia tehtäviä, kuten materiaalien, kuten puutavaran, suursäkkien tai muiden raskaiden esineiden, siirtämistä.
 2. Tehokkuus: Raskaiden kuormien siirtäminen käy nopeammin ja vaivattomammin, mikä säästää aikaa ja parantaa työn tehokkuutta.
 3. Turvallisuus: Oikein käytettynä trukkipiikit vähentävät kuormien käsittelyyn liittyviä riskejä, mikä lisää työturvallisuutta.
 4. Säästöt: Traktorin trukkipiikit ovat kustannustehokas tapa laajentaa traktorin käyttömahdollisuuksia ilman, että on tarvetta investoida uusiin, erikoistuneisiin koneisiin.

Kuvassa Trukkipiikit traktorin CAT1 3-piste nostolaitteeseen

Mitä ottaa huomioon trukkipiikkejä valittaessa?

 • Materiaali ja Laatu: Trukkipiikkien on kestettävä suuria kuormia ja jatkuvaa käyttöä, joten niiden materiaalin ja valmistuslaadun tulee olla ensiluokkaista.
 • Koko ja Kantavuus: Valitse trukkipiikit traktorisi kokoon ja tarvittavaan kantavuuteen sopiviksi. Liian suuret tai raskaat piikit voivat olla epäkäytännöllisiä pienemmille traktoreille.
 • Kiinnitys: Varmista, että trukkipiikit sopivat traktorisi etukuormaajaan tai muuhun kiinnitysjärjestelmään.
 • Turvallisuusominaisuudet: Hyvälaatuisissa trukkipiikeissä on usein turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, kuten kuormanpudotuksen estävät laitteet.

Tuotteet tarjoavat ratkaisuja niin kuorman käsittelyyn kuin traktorienkin lisävarustukseen, ja niiden joukossa on sekä uutuuksia että luotettuja apuvälineitä. Katsotaanpa, mitä nämä tuotteet ovat ja miten ne voivat auttaa sinua päivittäisessä työssäsi.

 1. Puukoura etukuormaajaan, Lohimet: Tämä puukoura on suunniteltu etukuormaajiin, ja se tekee puun ja muiden vastaavien materiaalien käsittelystä tehokasta. Hinta on 1249 euroa, ja ostamalla nyt, säästät 235 euroa. Toimitusaika on 1-2 viikkoa.
 • Paalipiikki etukuormaajaan (700 kg): Tämä paalipiikki on suunniteltu helpottamaan suurten paalien siirtelyä etukuormaajalla. Hinta on 398 euroa, ja toimitus tapahtuu 1-2 viikon kuluessa.
 • Suursäkin nostin etukuormaajaan, Lohimet: Tämä nostin on ihanteellinen suursäkkien nostoon ja siirtoon, tehden työstä sujuvampaa ja turvallisempaa. Hinta on 600 euroa, ja säästät 113 euroa normaalihintaan verrattuna. Toimitusaika on 1-2 viikkoa.
 • Trukkipiikit traktorin CAT1 3-piste nostolaitteeseen: Nämä trukkipiikit on suunniteltu käytettäväksi traktorin CAT1 3-piste nostolaitteessa, tarjoten monipuolisen ratkaisun erilaisten kuormien käsittelyyn. Hinta on 295 euroa, ja tuotteella on nopea toimitus.
 • Trukkipiikit traktorin CAT2 3-piste nostolaitteeseen: Samankaltainen kuin edellä mainittu tuote, mutta suunniteltu CAT2 3-piste nostolaitteeseen. Hinta on 349 euroa, ja säästät 101 euroa. Tämäkin tuote toimitetaan nopeasti.
 • Paalipiikki etukuormaajaan (Trima): Triman valmistama paalipiikki on väliaikaisesti loppu, mutta on hyvä pitää mielessä tulevaisuuden tarpeita varten. Hinta on 501 euroa.

 • Paalipiikki etukuormaajaan (Quicke / Ålö): Toinen paalipiikki, tällä kertaa Quicken ja Ålön valmistama, on myös väliaikaisesti loppu. Sen hinta on 490 euroa.

Nämä tuotteet tarjoavat laajan valikoiman ratkaisuja maatalouden tarpeisiin, auttaen työn tehostamisessa ja turvallisuuden parantamisessa. Oli tarpeesi sitten puun käsittely, paalien siirtely tai muu kuorman käsittely, löytyy tästä valikoimasta varmasti sopiva työkalu tehtävään.


Esimerkkejä traktorin trukkipiikeistä

 • Standard Trukkipiikit: Perusmallit soveltuvat yleiskäyttöön ja ovat yleensä edullisempia. Ne soveltuvat hyvin kevyempiin nostotöihin.
 • Vahvistetut Trukkipiikit: Nämä mallit on suunniteltu raskaampaan käyttöön ja kestävät suurempia kuormia. Niitä suositellaan erityisesti ammattimaiseen ja teollisuuskäyttöön.
 • Säädettävät Trukkipiikit: Säädettävät mallit tarjoavat lisäjoustavuutta ja mahdollistavat eri kokoisten kuormien käsittelyn.

Traktorin trukkipiikit ovat tehokas ja monipuolinen lisävaruste, joka tehostaa traktorin käyttöä monissa eri tehtävissä. Ne ovat erinomainen investointi niin pienille maatiloille kuin suuremmillekin teollisuuden ja rakennusalan yrityksille. Kun valitset trukkipiikkejä, kiinnitä huomiota niiden laatuun, kokoon, kantavuuteen ja turvallisuusominaisuuksiin. Oikein valitut trukkipiikit tekevät työstäsi nopeampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *