Piennarmurskain – Tehokkuutta ja monipuolisuutta maanhoitoon

Piennarmurskain on monipuolinen maatalouskone, joka on suunniteltu erityisesti pientareiden, eli tienvierien ja peltojen reunojen, hoitoon. Nämä koneet ovat olennaisia maatalous- ja kiinteistönhoitotyössä, auttaen tehokkaasti hallitsemaan pientareiden kasvillisuutta ja ylläpitämään maanpintoja. Piennarmurskaimet ovat erityisen hyödyllisiä alueilla, joissa kasvillisuuden leikkaaminen ja ylläpito ovat tärkeitä niin esteettisistä kuin ympäristöllisistä syistä.

Piennarmurskaimet on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja ne ovat varustettu terillä tai vasaroilla, jotka murskaavat kasvillisuuden tehokkaasti. Ne kiinnitetään yleensä traktoriin, ja niitä käytetään leikkaamaan ruohoa, pensaita ja muita kasveja tienvarsilla, pellonreunoilla ja muilla vaikeapääsyisillä alueilla. Murskaimet voivat olla joko kiinteästi asennettuja tai sivulle kääntyviä, mikä mahdollistaa työskentelyn myös hankalissa olosuhteissa ja erilaisten esteiden ympärillä.

Piennarmurskaimissa on useita tärkeitä ominaisuuksia, kuten työleveys, joka määrittää kuinka laajan alueen ne voivat käsitellä yhdellä kerralla. Lisäksi niissä voi olla korkeussäätöjä ja erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja traktoriin. Nämä ominaisuudet vaikuttavat koneen monipuolisuuteen ja soveltuvuuteen erilaisiin työtehtäviin.

Suomessa piennarmurskaimia tarjoavat monet valmistajat, kuten Tarmo, jonka suosittuja malleja ovat PM180, PM220 ja PM245. Tarmo on tunnettu suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1947 ja joka on saanut tunnustusta yhtenä Suomen intohimoisimmista yrityksistä. Yrityksen tuotteet ovat asiakkaiden suosittelemia, ja ne tarjoavat luotettavuutta ja tehokkuutta maanhoitotöissä​​​​.

Tarmo Piennarmurskain PM180

Tarmo PM180 on kompakti ja tehokas piennarmurskain. Sen tekniset tiedot ja ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin töihin:

  • Työleveys: 1.8 metriä
  • Korkeussäätö: 160 mm takarullalla ja sivusuksilla
  • Ulottuvuus traktorin keskilinjalta: 240 cm
  • Kiinnitys traktoriin: 3-piste CAT2
  • Leikkuupään kääntö: alas 60°, ylös 90°
  • Vasaraterien lukumäärä: 16 kpl
  • Tehontarve: 55-85 hv
  • Paino: 658 kg

Tämän murskaimen hinta on noin 4580 euroa, ja se tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen niin ammattimaiseen kuin harrastelijakäyttöönkin.

Tarmo Piennarmurskain PM220

Tarmo PM220 on hieman suurempi malli, joka sopii vaativampaan käyttöön. Sen työleveys on 2,2 metriä, ja se tarjoaa samankaltaiset säätö- ja kiinnitysominaisuudet kuin PM180. Tämän mallin hinta on noin 4940 euroa.

Tarmo Piennarmurskain PM245

PM245-malli on vieläkin suurempi ja tehokkaampi, työleveydeltään 2,45 metriä. Se soveltuu erinomaisesti suurempien alueiden työstämiseen ja tarjoaa samat perusominaisuudet kuin edelliset mallit. PM245:n hinta on noin 5489 euroa.

Näissä murskaimissa käytetyt vasaraterät ja niiden kääntöominaisuudet takaavat tehokkaan ja tarkan leikkuun. Lisäksi niiden korkeussäätö mahdollistaa työskentelyn erilaisilla maastoilla ja kasvillisuuden korkeuksilla.

Tarmo on tunnettu suomalainen perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1947. Yritys on saanut tunnustusta yhtenä Suomen intohimoisimmista yrityksistä ja sen tuotteet ovat asiakkaiden suosittelemia​​​​.

Näiden piennarmurskainten valinta riippuu tarpeistasi, työskentelyalueestasi ja budjetistasi. PM180 sopii pienempiin töihin, kun taas PM220 ja PM245 ovat ihanteellisia suuremmille alueille ja vaativampaan käyttöön. Kaikki kolme mallia tarjoavat luotettavuutta ja tehokkuutta maanhoitotöissä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *