Poikittaisruuvilinko – tehokas apuväline lumen siirtämiseen

Mitä on poikittaisruuvilinko?

Poikittaisruuvilinko on kehitetty vastaamaan kiinteistöhuollon haastaviin tarpeisiin, erityisesti lumen siirtämisessä tehokkaasti ja tarkasti. Kyseessä on vaakasuunnassa toimiva lumenheitin, joka soveltuu erinomaisesti pihojen, katujen ja muiden alueiden puhdistukseen lunta vastaan. Tämän tyyppinen laite on suunniteltu erityisesti alueille, joissa lumen syöttö ja siirto täytyy suorittaa haasteellisissa olosuhteissa – olipa kyseessä sitten paksu kerros märkää lunta tai ahtaat tilat, joissa lumen siirto on vaikeaa.

Poikittaisruuvilingon rakenteelliset ominaisuudet

Yksi poikittaisruuvilingon merkittävimmistä eduista on sen lyhyt runkorakenne. Tämä mahdollistaa laitteen käytön ahtaissakin tiloissa, kuten pienillä piha-alueilla tai rakennusten seinustoilla, missä tila on rajallinen. Lisäksi laitteen hydraulinen torven kääntö tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden ohjata lumisuihkua tarkasti, varmistaen lumen siirtämisen haluttuun paikkaan ilman ylimääräistä vaivaa.

Runkomateriaalina käytetään korkealaatuista S355-rakenneterästä, joka on tunnettu kestävyydestään ja lujuudestaan. Runkorakenne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, ja se on suojattu vahvalla koteloinnilla. Laitteen syöttöruuvin kierreosa on valmistettu 400HB Hardoxista, joka on materiaalina äärimmäisen kulutuskestävä. Tämän lisäksi suurikokoinen, 100 cm heittopesä sekä heittolavat on valmistettu 500HB Hardoxista, mikä takaa laitteen pitkän käyttöiän ja tehokkuuden lumen siirrossa.

Varustelu ja käyttömukavuus

Wieskan W260R malli esimerkiksi on varustettu alennusvaihteella, joka mahdollistaa laitteen tehokkaan ja taloudellisen käytön. Vakiovarustukseen kuuluu myös kaksi säädettävää tukijalasta, jotka takaavat laitteen vakauden käytön aikana. Lisäksi led-valot parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeissä olosuhteissa, mikä on erityisen tärkeää talviaikaan.

Pintakäsittelynä käytetään raepuhallusta ja jauhemaalausta, joka ei ainoastaan anna laitteelle siistin ulkonäön, vaan myös kestävän ja liukkaan pinnoitteen. Tämä pintakäsittely auttaa varmistamaan, että lumi liukuu tehokkaasti läpi laitteen, vähentäen tarvetta jatkuvasti puhdistaa laitetta lumesta ja jäästä käytön aikana.

Poikittaisruuvilinko tarjoaa tehokkaan ja käytännöllisen ratkaisun lumen siirtoon haastavissakin olosuhteissa. Sen kestävä rakenne, tarkkaan suunnitellut ominaisuudet ja käyttäjäystävälliset lisävarusteet tekevät siitä arvokkaan työkalun kiinteistöhuollon ammattilaisille ja kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa apua lumenhallintaan. Olipa kyse pienistä pihoista tai suurista avoimista alueista, poikittaisruuvilinko on suunniteltu vastaamaan monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin, tarjoten samalla pitkäikäisen ja luotettavan suorituskyvyn.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *