perälevy traktoriin

Takalana traktoriin – Monipuolinen perälevy traktoriin

Mikä on perälevy traktoriin ja mihin sitä käytetään?

Takalana tai traktorin perälevy on traktorin perään kiinnitettävä maansiirtolevy, joka on suunniteltu monenlaisiin maatalous- ja kiinteistönhuoltotehtäviin. Se on erinomainen työkalu maan tasoittamiseen, viherrakentamiseen, lumitöihin ja maisemointiin. Takalanan avulla voit helposti siirtää maa-ainesta, tasoittaa pihan tai tienpinnan ja poistaa lunta. Se on erityisen hyödyllinen pienemmillä maatiloilla ja kiinteistöillä, joissa tarvitaan monipuolista ja tehokasta työvälinettä.

Esittelyssä: Takalana traktoriin 215 cm (CAT1)

Tämä erityisesti pienemmille traktoreille (30-60 hevosvoiman) suunniteltu takalana on loistava valinta moniin eri työtehtäviin. Sen työleveys on 215 cm, mikä tekee siitä tehokkaan apuvälineen suurienkin alueiden käsittelyyn. Lisäksi sen 30 cm korkeus mahdollistaa suurten maa-ainesten siirtämisen ja tasoittamisen.

Perälevy traktoriin: Ominaisuudet ja hyödyt

 1. Helppo asentaminen: Takalana kiinnitetään traktorin kolmipiste nostolaitteeseen (CAT1), mikä tekee siitä yhteensopivan useimpien pienempien traktorien kanssa.
 2. Mekaaninen teränkääntö: Tämä ominaisuus mahdollistaa terän nopean ja helpon kääntämisen ilman ylimääräisiä työkaluja, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
 3. Vaihdettava teräosa: Pitkäikäisyyden ja käytännöllisyyden kannalta takalanan teräosan vaihtaminen on helppoa. Tämä mahdollistaa terän nopean vaihdon ja pienentää huoltokustannuksia.
 4. Työleveys ja korkeus: Takalanan 215 cm työleveys ja 30 cm korkeus takaavat, että suuretkin alueet saadaan käsiteltyä tehokkaasti ja nopeasti.
 5. Pulttikiinnitys: Levyn pulttikiinnitys ja reikäjako 305 tekevät siitä vakautetun ja luotettavan työvälineen.
 6. Paino 121 kg: Takalanalla on riittävä paino tehokkaaseen maan käsittelyyn, mutta se on silti riittävän kevyt pienemmille traktoreille.

Takalanalla säästät aikaa ja rahaa

Tämä traktorin takalevy säästät aikaa ja rahaa. Sen monipuolisuus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse investoida useisiin eri työvälineisiin. Kunnon perälevy edulliseen hintaan, 599 €, on erinomainen investointi jokaiseen maatilaan ja kiinteistöön. Tämän takalanan avulla teet työtehtävät tehokkaammin ja vaivattomammin, olipa kyseessä sitten maa-ainesten tasoittaminen, maisemointi tai lumityöt.

Kun puhutaan takalanan käytöstä traktorin kanssa, säästöjen näkökulma on todella moniulotteinen. Ensinnäkin, takalanan monipuolisuus mahdollistaa sen, että voit käyttää samaa työvälinettä useisiin erilaisiin tehtäviin. Tämä vähentää tarvetta hankkia useampia, tehtävään erikoistuneita laitteita. Katsotaanpa, miten tämä säästää aikaa ja rahaa:

Ajan säästö

 • Nopeat työvaihdot: Takalanalla voidaan nopeasti vaihdella eri tehtävien välillä ilman, että täytyy vaihtaa laitteistoa. Esimerkiksi voit siirtyä maan tasoituksesta lumitöihin ilman suuria säätöjä tai laitteiden vaihtoa.
 • Tehokkuus: Suuren työleveyden ja -korkeuden ansiosta takalana käsittelee suuria alueita nopeasti, mikä säästää merkittävästi aikaa verrattuna pienempiin tai vähemmän tehokkaisiin välineisiin.
 • Helppokäyttöisyys: Helppo asentaminen ja mekaanisen teränkäännön kaltaiset ominaisuudet tekevät laitteen käytöstä nopeaa ja vaivatonta, vähentäen aikaa, joka muuten menisi säätämiseen ja sopeutumiseen.

Rahallinen säästö

 • Investointien vähentyminen: Koska yksi laite kykenee monenlaiseen työhön, säästät rahaa, sillä sinun ei tarvitse investoida useisiin erikoistyövälineisiin. Tämä vähentää paitsi laitteiden hankintakuluja, myös varastointi- ja ylläpitokustannuksia.
 • Vaihdettavat osat: Vaihdettavan teräosan kaltaiset ominaisuudet pidentävät laitteen käyttöikää ja vähentävät pitkän aikavälin kustannuksia, koska voit yksinkertaisesti vaihtaa kuluneet osat uusiin ilman, että tarvitsee hankkia koko laitetta uudelleen.
 • Hinta-laatusuhde: 599 euron hinta on edullinen, kun otetaan huomioon laitteen monipuolisuus ja tehokkuus. Se on kertaluonteinen investointi, joka maksaa itsensä takaisin vähentämällä tarvetta muihin koneisiin ja laitteisiin.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *