Ketjuputkileikkuri

Ketjuputkileikkuri 2024: Tutustu eri malleihin

Sisältää mainoslinkkejä (merkitty *)

Ketjuputkileikkurit ovat välttämättömiä työkaluja monille ammattilaisille, kuten putkimiehille ja rakentajille. Ne tarjoavat tarkkuutta ja tehokkuutta, jota on vaikea saavuttaa muilla työkaluilla. Miksi ketjuputkileikkuri on niin tärkeä työkalu ja miten se voi tehdä työstäsi helpompaa ja turvallisempaa käydään tässä artikkelissa tarkemmin läpi.

Ketjuputkileikkurin käyttö ja toiminta

Ketjuputkileikkuri koostuu teräketjusta, jossa on leikkaavat segmentit, ja kahvasta, jolla ketju kiristetään putken ympärille. Kun kahvaa kierretään, ketjun teräsegmentit pureutuvat putkeen, tehden siistiä ja tasaista jälkeä. Tämä menetelmä on erityisen tehokas paksuseinäisille putkille, kuten teräs- tai rautaputkille.

Ketjuputkileikkuri: Ridgid 246 valurautaputkille Ø 2-6″

Ridgid 246 ketjuputkileikkuri on suunniteltu erityisesti valettujen valurautaputkien, sementtiputkien sekä lasitettujen höganäs-putkien nopeaan ja tarkkaan katkaisuun. Tämä työkalu on osoittautunut erittäin hyödylliseksi monissa ammattimaisissa putkityökohteissa, tarjoten käyttäjilleen merkittäviä etuja.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Ridgid 246 erottuu monista muista markkinoilla olevista putkileikkureista sen erityispiirteiden ansiosta:

 1. Käyttömukavuus: Ketjuleikkurin käyttö perustuu innovatiiviseen ”pumppaavaan” kahvamekanismiin, joka tekee leikkauksesta nopeaa ja vaivatonta. Tämä mekanismi on erityisen hyödyllinen ahtaissa tiloissa, joissa perinteinen kiertäminen ei ole mahdollista.
 2. Tarkkuus: Leikkuri mahdollistaa erittäin tarkan leikkaamisen, jopa ohuiden siivujen poistamisen putkesta halkaisematta sitä kokonaan. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas tarkkuutta vaativissa asennustöissä.
 3. Monikäyttöisyys: Ridgid 246 soveltuu 2–6 tuuman valettujen putkien ja sementtiputkien leikkaamiseen sekä enintään 4 tuuman vesijohtoputkille, tehden siitä monipuolisen työkalun monenlaisiin projekteihin.
 4. Rakenne ja kestävyys: Nettopainoltaan 11.3 kg oleva leikkuri on rakennettu kestämään vaativia työolosuhteita, mikä takaa pitkäikäisen käyttöiän.

Ridgid 246 on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka työskentelevät rakennus- ja remontointiprojekteissa, erityisesti silloin kun työskentelytila on rajallinen. Sen kyky leikata vaativia materiaaleja, kuten valurautaa ja sementtiä, tekee siitä välttämättömän työkalun putkistojen asennuksessa ja korjauksessa.


Ridgid 226 ketjuputkileikkuri valurautaputkille

Ridgid 226 ketjuputkileikkuri on suunniteltu tarjoamaan nopea ja tehokas ratkaisu valurauta-, savi- ja sementtiputkien katkaisuun. Tämä työkalu on erityisen käytännöllinen ahtaissa työkohteissa, missä tilan optimointi on avainasemassa.

Tuotteen ominaisuudet ja edut

 • U-muotoinen kahva: Ridgid 226:ssa on ainutlaatuinen U-muotoinen kahva, joka helpottaa sen kuljettamista työpaikalta toiselle. Tämä tekee työkalusta ihanteellisen liikkuvaan käyttöön, esimerkiksi rakennustyömailla tai korjauskohteissa.
 • Monipuolinen kahvan asettelu: Kahvan voi irrottaa ja kiinnittää neljään eri asentoon työtilanteen mukaan. Tämä lisää työkalun monipuolisuutta ja tekee siitä sopivan erilaisiin työasentoihin ja -olosuhteisiin.
 • Pikasäätöruuvi: Työkalun pikasäätöruuvia voidaan säätää räikkävääntimellä tai ruuviavaimella, mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa käyttöä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun työssä vaaditaan joustavuutta ja nopeita säätöjä.
 • Kapasiteetti: Ridgid 226 ketjuputkileikkuri soveltuu 50-150 mm (2 – 6 tuumaa) putkille, mikä kattaa laajan valikoiman putkikokoja.
 • Paino: Työkalun paino on 8.3 kg, mikä tekee siitä kevyemmän kuin monet vastaavat mallit. Tämä helpottaa sen käyttöä ja kuljettamista.

Käyttökohteet

Ridgid 226 on ihanteellinen työkalu useisiin eri käyttötarkoituksiin, mukaan lukien:

 • Rakentaminen ja korjaustyöt: Sen kyky käsitellä erilaisia putkimateriaaleja ja sen helppokäyttöisyys tekevät siitä arvokkaan työkalun rakennus- ja korjausprojekteissa.
 • Putkistojen asennus ja huolto: Ridgid 226:n monipuolisuus ja tehokkuus tekevät siitä erinomaisen valinnan putkistojen asennus- ja huoltotöissä.
 • Ahtaissa tiloissa työskentely: Sen kompakti muotoilu ja säädettävä kahva tekevät siitä erityisen hyödyllisen ahtaissa ja rajoitetuissa tiloissa.

Ridgid 226 ketjuputkileikkuri yhdistää käytännöllisyyden, monipuolisuuden ja tehokkuuden yhdessä kestävässä ja helppokäyttöisessä työkalussa. Sen ominaisuudet, kuten U-muotoinen kahva ja pikasäätöruuvi, tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja joustavaa työkalua putkien katkaisuun.


Tiivistelmä: Ridgid 246 ja 226 ketjuputkileikkurit

Ridgid 246 ketjuputkileikkuri valurautaputkille (Ø 2-6″)

 • Käyttötarkoitus: Tehokas työkalu valurautaputkien, sementtiputkien ja lasitettujen höganäs-putkien katkaisuun.
 • Erityisominaisuudet: Mahdollistaa ohuiden siivujen leikkaamisen putkea halkaisematta; sopii ahtaisiin tiloihin.
 • Lisävarusteet: Saatavana lisälenkkisarjoja ketjun pidentämiseksi.
 • Paino: 11.3 kg.

Ridgid 226 ketjuputkileikkuri valurautaputkille (Ø 50-150 mm)

 • Käyttötarkoitus: Suunniteltu nopeaan valurauta-, savi- ja sementtiputkien katkaisuun, erityisen käytännöllinen ahtaissa tiloissa.
 • Erityisominaisuudet: U-muotoinen kahva helpottaa kuljetusta; kahva irrotettavissa ja asennettavissa neljään asentoon; pikasäätöruuvi.
 • Kapasiteetti: 2 – 6 tuumaa (50 – 150 mm).
 • Paino: 8.3 kg.

Molemmat Ridgidin ketjuputkileikkurit tarjoavat tarkkuutta, monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä erilaisissa putkikatkaisutarpeissa. Niiden ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten ketjumekanismit ja säädettävät kahvat, tekevät niistä välttämättömiä työkaluja ammattilaisille, jotka työskentelevät putkistojen asennuksen ja kunnossapidon parissa.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *