Sähkökäyttöinen pinoamisvaunu

Sisältää mainoslinkkejä (merkitty *)

Sähkökäyttöiset pinoamisvaunut, usein myös pinkkarina tunnetut, ovat olennainen osa modernia varasto- ja logistiikkatoimintaa. Niiden suunnittelun ytimessä on tehokkuuden, ergonomian ja työturvallisuuden parantaminen työpaikoilla. Tässä artikkelissa käsittelemme sähkökäyttöisen pinoamisvaunun ominaisuuksia, käyttökohteita ja etuja, jotka tekevät siitä korvaamattoman työvälineen eri toimialoilla.

Sähkökäyttöinen pinontavaunu 1000 kg / 3 m, Haklift

Sähkökäyttöiset pinontavaunut ovat tärkeä osa nykyaikaista varastointia ja logistiikkaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin Hakliftin 1000 kg / 3 m pinontavaunua, joka on suunniteltu tehostamaan työskentelyä varasto- ja tuotantotiloissa.

Suunnittelu ja toiminnallisuus

Hakliftin sähkökäyttöinen pinontavaunu on suunniteltu erityisesti varastointiin ja tuotteiden siirtelyyn. Vaunu erottuu erityisesti sen kyvystä nostaa kuormia jopa 1000 kg painoon saakka ja korkeuteen, joka yltää 3 metriin.

  • Käyttöjärjestelmä: Vaunun käyttö on tehty erittäin helpoksi ja vaivattomaksi. Sen 12V sähkömoottori mahdollistaa piikkien liikuttamisen ylös ja alas sähkön voimalla, mikä vähentää fyysistä rasitusta ja nopeuttaa työskentelyä.
  • Manööverikyky: Vaunun kääntöympyrä on vain 1245 mm, mikä tekee siitä ketterän ja helposti ohjattavan myös ahtaammissa tiloissa.

Tekniset tiedot

  • Akkukapasiteetti: 12 V / 120 Ah, mikä takaa pitkäkestoisen käytön ilman jatkuvaa tarvetta lataukselle. Automaattinen latauslaite sisältyy toimitukseen, mikä helpottaa vaunun käyttöä ja ylläpitoa.
  • Nostokapasiteetti ja -korkeus: Vaunun maksimaalinen nostokapasiteetti on 1000 kg ja se pystyy nostamaan kuormia jopa 3000 mm korkeuteen, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun eri kokoisten ja painoisten esineiden käsittelyyn.
  • Mitat ja paino: Vaunun mitat ovat 1678 mm (pituus) x 800 mm (leveys) x 2090 mm (korkeus), ja sen paino on 445 kg. Nämä mitat mahdollistavat sen, että vaunu sopii useimpiin varastotiloihin ja työympäristöihin.

Käyttökohteet ja hyödyt

Hakliftin sähkökäyttöinen pinontavaunu soveltuu erinomaisesti monenlaisiin varasto- ja tuotantoympäristöihin. Sen käyttö vähentää fyysistä rasitusta ja parantaa työtehokkuutta. Lisäksi vaunu on varustettu mekaanisella jarrulla ja nailonpyörillä, mikä lisää turvallisuutta ja liikkuvuutta käytössä.

Vaunun suunnittelussa on otettu huomioon myös ergonomia. Esimerkiksi akun varaustilan ilmaisin on käytännöllinen lisä, joka auttaa käyttäjää seuraamaan laitteen käyttöaikaa ja välttämään keskeytyksiä työssä.


Sähkökäyttöinen pinontavaunu 1500 kg / 3.5 m, Haklift

Hakliftin sähkökäyttöinen pinontavaunu, jonka nostokapasiteetti on 1500 kg ja nostokorkeus 3.5 metriä, on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan työskentelyä erityisesti varasto- ja tuotantotiloissa. Tämä malli yhdistää korkean nostokyvyn ja käyttäjäystävällisyyden, tehden siitä välttämättömän työkalun moniin eri käyttötarkoituksiin.

Tehokkuus ja suorituskyky

Hakliftin pinontavaunun suunnittelussa on keskitytty erityisesti tehokkuuteen ja suorituskykyyn. Vaunu pystyy nostamaan 1500 kg painoisia kuormia, mikä on merkittävä etu raskaampien esineiden käsittelyssä. Nostokorkeuden ollessa jopa 3.5 metriä, vaunu soveltuu erinomaisesti korkeiden hyllyjen käyttöön ja suurten tilojen hyödyntämiseen.

  • Käyttöjärjestelmä: Vaunussa on 12V sähkömoottori, joka mahdollistaa vaivattoman nostamisen ja laskemisen. Tämä vähentää käyttäjän fyysistä rasitusta ja nopeuttaa työprosessia.
  • Manööverikyky: Vaikka vaunu on suunniteltu suurempia kuormia varten, sen kääntöympyrä on edelleen vain 1245 mm. Tämä tekee siitä ketterän ja helposti ohjattavan myös tiukemmissa tiloissa.

Tekniset tiedot

  • Akkukapasiteetti: Vaunun akku on 12 V / 120 Ah, joka tarjoaa pitkäkestoisen käyttöajan. Automaattinen latauslaite sisältyy toimitukseen, mikä lisää käyttömukavuutta.
  • Mitat ja paino: Vaunun mitat ovat 1740 mm (pituus) x 800 mm (leveys) x 2340 mm (korkeus), ja sen paino on 550 kg. Vaikka vaunu on raskaampi, se on suunniteltu kestämään suurempia kuormia ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä.

Sähkökäyttöisen pinoamisvaunun tekniset ominaisuudet

Sähkökäyttöiset pinoamisvaunut ovat varustettu lukuisilla teknisillä ominaisuuksilla, jotka tekevät niistä sekä tehokkaita että käyttäjäystävällisiä. Yksi keskeisimmistä ominaisuuksista on niiden kyky toimia liikkuvana ja ergonomisena työskentely- ja kokoonpanoalustana. Tämä mahdollistaa materiaalien helpon ja turvallisen siirtämisen sekä niiden käsittelyn tehokkaasti ja ergonomisesti. Lisäksi sähkökäyttöiset pinoamisvaunut on varustettu mekaanisella jarrulla ja nailonpyörillä, jotka takaavat vaunujen sujuvan ja turvallisen liikkumisen erilaisilla alustoilla.

Akkuteknologia on toinen tärkeä osa sähkökäyttöisiä pinoamisvaunuja. Useimmissa malleissa on akun varaustilan ilmaisin, joka mahdollistaa akun jäljellä olevan kapasiteetin seurannan reaaliajassa. Tämä varmistaa, ettei työ keskeydy odottamattoman akun loppumisen vuoksi. Tyypillinen akkukapasiteetti on noin 100 Ah, ja toimitukseen kuuluu usein automaattinen latauslaite. Tämä takaa vaunun jatkuvan käyttövalmiuden ja vähentää seisokkiaikoja.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *