polttomoottorikaivuri

Polttomoottorikaivuri – Uuden sukupolven kaivinkoneita

Sisältää mainoslinkkejä *

Tarmo polttomoottorikaivuri edustaa uuden sukupolven kaivinkoneita, jotka on suunniteltu erityisesti pienimuotoisiin, mutta vaativiin kaivuutöihin. Tämä malli, jossa on 360 astetta kääntyvä jalusta, tuo mukanaan ennennäkemättömän joustavuuden ja tehokkuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun monenlaisiin projekteihin – olipa kyseessä sitten piha-alueen muokkaus, perustusten kaivaminen tai vaikka ojien kaivuu.

Monipuolinen ja tehokas

Tarmo polttomoottorikaivurin suurin valtti on sen 360 astetta kääntyvä jalusta, jonka ansiosta kaivuutöitä voidaan tehdä mihin suuntaan tahansa ilman, että konetta tarvitsee siirtää. Tämä ominaisuus säästää aikaa ja tekee työskentelystä huomattavasti sujuvampaa.

15 hevosvoiman bensiinimoottori tarjoaa riittävästi voimaa kaikenlaisiin kaivuutöihin, ja kahden vivun hydrauliikka mahdollistaa tarkan ja sujuvan ohjauksen. Kaivurin tekniset tiedot, kuten 200 cm maksimikaivusyvyys, 326 cm maksimikaivusäde ja 170 cm maksimikuormakorkeus, osoittavat sen kyvyn suoriutua laajasta kirjosta kaivuutehtäviä.

Helppo kuljettaa ja käyttää

Polttomoottorikaivurin suunnittelussa on otettu huomioon myös helppo kuljetettavuus. Sen 16″ renkaat ja kuulakytkinkiinnitys tekevät siitä helposti vedettävän esimerkiksi mönkijän tai auton perässä. Koneen rakenne mahdollistaa renkaiden siirtämisen taakse kuljetuksen ajaksi, jolloin kaivuri on täysin pyörien varassa ja helppo liikutella.

Kaivuuasennossa renkaat siirretään eteen ja tukijalat asetetaan taakse, mikä tarjoaa vakaan ja turvallisen työskentelyasennon. Lisäksi kaivuria voidaan liikuttaa työntämällä tai vetämällä sitä puomin avulla, mikä lisää sen käytön joustavuutta.

Ympäristö ja turvallisuus huomioon ottaen

Polttomoottorikaivuri on suunniteltu ympäristöystävällisesti käyttäen 4-tahtimoottoreille tarkoitettua pienkonebensiiniä, joka estää kaasuttimen epäpuhtaudet. Äänenpainetaso on suunniteltu mahdollisimman alhaiseksi (LpA 95 dB(A)), jotta koneen käyttö olisi miellyttävämpää ja turvallisempaa myös asutuilla alueilla.

Tekniset tiedot ja pakkaus

Koneen tekniset tiedot, kuten moottorin teho, nopeus, sylinterien määrä ja käyttöpaine, on mitoitettu optimaalisesti varmistamaan tehokas ja ongelmaton käyttö kaikissa olosuhteissa. Kaivurin mukana toimitetaan 25 cm leveä kauha, joka soveltuu monenlaisiin kaivuutöihin. Kuljetuspakkauksen mitat ja bruttopaino osoittavat, että vaikka kyseessä on teholtaan vahva kone, se on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja käytännölliseksi kuljettaa.

Tarmo polttomoottorikaivuri tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän tehoa, monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä. Sen suunnittelu keskittyy käyttäjän tarpeisiin, tarjoten samalla kestävyyttä ja luotettavuutta. Olipa kyseessä sitten pienimuotoinen projekti tai suurempi urakka, Tarmo polttomoottorikaivuri on valmiina vastaamaan haasteeseen.

Usein kysytyt kysymykset Tarmo polttomoottorikaivurista

Miten Tarmo polttomoottorikaivuri käynnistetään?

Tarmo polttomoottorikaivuri käynnistetään käyttämällä moottorissa olevaa käynnistysnarua, samalla tavalla kuin monissa muissakin polttomoottorikäyttöisissä koneissa. Varmista ennen käynnistämistä, että polttoainetta on tankissa ja että moottoriöljyn taso on riittävä.

Voiko kaivuria käyttää kovalla maaperällä?

Kyllä, Tarmo polttomoottorikaivuri on suunniteltu kestämään ja toimimaan erilaisilla maaperillä, mukaan lukien kova maaperä. Tehokas 15 hevosvoiman moottori ja vahva hydrauliikka mahdollistavat kaivuutyöt myös tiukemmassa maassa. Kuitenkin äärimmäisen kovan tai jäätyneen maan kohdalla on suositeltavaa käyttää erityisiä kaivutyökaluja tai esikäsitellä maaperä sopivaksi kaivuulle.

Kuinka syvälle kaivuri voi kaivaa?

Tarmo polttomoottorikaivurin maksimikaivusyvyys on 200 cm. Tämä syvyys mahdollistaa monenlaisten kaivuuprojektien toteuttamisen, olipa kyseessä sitten perustusten kaivaminen, ojien kaivuu tai puutarhan muokkaus.

Onko kaivurin mukana tuleva kauha vaihdettavissa?

Kyllä, kaivurin mukana tuleva 25 cm leveä kauha on vaihdettavissa. Voit hankkia erikokoisia ja -muotoisia kauhoja eri tehtäviin, mikä lisää kaivurin monipuolisuutta. Tarkista yhteensopivat kauhamallit ja niiden saatavuus valmistajalta tai jälleenmyyjältä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *